Gemeentelijke regelingen

Gemeentelijk subsidies of lokale subsidies zijn regelingen die worden aangeboden door lokale overheden zoals gemeenten en/of provincies.

Deze regelingen gaan meestal buiten die van de Rijksoverheid om en kunnen een aardig bedrag zijn wat je uiteindelijk dus kunt besparen op de aankoop van jouw nieuwe kozijnen.

Zoeken naar een lokale subsidie

Gezien er meer dan 300 gemeenten in Nederland zijn is het verstandig dat je de website van je gemeente raadpleegt om te zien of er op dit moment een lokale subsidie voor kozijnen is. Ook kun je deze website van de Rijksoverheid raadplegen: www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer

Hoe zoeken?

Het beste kun je contact met jouw gemeente opnemen door gebruik te maken van het algemene 14+ nummer. Dat is 14 en dan het netnummer van jouw gemeente. Voorbeelden van zulke nummers zijn: 14 010 voor Gemeente Rotterdam, 14 033 voor Gemeente Amersfoort, 14 0172 voor Gemeente Alphen aan den Rijn, etc..

Of door de website van jouw gemeente, veelal www.GEMEENTE.nl (bijv. www.groningen.nl, www.rotterdam.nl etc.) te raadplegen.

Wil je weten wat nieuwe kozijnen met/zonder subsidie je gaan kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met specialisten.

Wat kosten jouw kozijnen?

Vraag offertes op bij kozijnbedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod om een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen te krijgen.
Gratis & Vrijblijvend